8 от най-извратените сексуални ритуали на света! Фараоните мастурбирали в река Нил

Сексът по света е различен. Не вярвате ли? Прочетете следващите 11 т.нар. „ритуали“, които меко казано, ще ви изумят. Знаете ли как се ухажват жените в бразилските племена или пък как се пречиства душата на вдовица в Гана?

 

Малко племе в Бразилия има ритуал, при който мъжете се състезават за женското внимание и по-точно „просят“ си интимни ласки, предлагайки подаръци. Най-оригиналният – печели.

 

Ако останеш вдовица в Гана, то задължително трябва да преспиш с непознат. Вярва се, че това пречиства душата.

В Папа Гвинея половите контакти започват между 6 и 10-годишна възраст!

В Източна Африка момичетата от различни племена са подлагани на жестоки мъчения, за да бъдат предпазени от секс преди брака. Интимната им област бива ограничена по изключително болезнен начин до малък отвор, през който да извършват естествените си нужди.

 

В Камбоджа тийнейджърите разполагат със специални помещения, в които да изпробват уменията си в леглото с най-различни партньори, докато не намерят онзи, с когото си пасват най-много. Разводите за незаконни.

 

Мъжете от племето Самбиан в Нова гвинея се пазят от задявки с жени за определени периоди. Те са длъжни да пият семенната течност на вожда, което според вярванията им, помага за растежа и геройството на мъжа.

 

В древен Египет фараоните трябвало да маструбират над великата река Нил, защото се смятало, че течението й е резултат от божественото съзидание.

Гей браковете в древен Египет били разрешени!

Източник: Канал3

loading...

Be the first to comment on "8 от най-извратените сексуални ритуали на света! Фараоните мастурбирали в река Нил"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*