5 хитрини за по-лесно почистване на дома! Тоалетната чиния ще заблести с малко Кока-кола и лимон!

Върнете блясъка във вашия дом, без да използвате скъпи и токсични почистващи препарати. С малко повече хитрост и усърдие бихте могли да почистите и най-упоритите петна. Знаете ли, че любимата ни газирана напитка “Кока-кола” има няколко неподозирани приложения, като например – за почистването на тоалетната чиния! Една бутилка от нея ще ви бъде напълно достатъчна, за да “заблести от чистота”.
Лимон – убиецът на варовик

Навярно знаете за страхотните свойства на лимона, който намира приложение в повечето козметични продукти и влиза в състава на маските за лице. Този плод намира страхотно приложение при почистването! С негова помощ ще елиминирате завинаги варовика от дома си!

Винен оцет срещу мазни петна
Използването на винен оцет срещу упорити и мазни петна, е с доказана ефективност! Няма петно, което да не може да бъде почистено с парцал и винен оцет!

Филтърът на кафемашината – заместител на микрофибърната кърпа

Нямате микрофибърна кърпа, с която да изтриете екрана на телевизора или монитора? Не се тревожете! Вземете филтъра за кафемашината. Той ще ви свърши страхотна работа!
Ето как да си почистите мръсната тоалетна с малко Кока-кола!

loading...

Be the first to comment on "5 хитрини за по-лесно почистване на дома! Тоалетната чиния ще заблести с малко Кока-кола и лимон!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*