256-годишен мъж прекъсна мълчанието си преди да умре и разкри шокиращи истини за света

Ако сега ви попитаме кой е най-дълго живелият човек на света някога, ще можете ли да ни отговорите или поне да научкате неговите години? 110? 120 години? 140!? Не! Най-дълго живелият човек някога е бил на цели 256 години и това е научно потвърдено и доказано с факти, а не поредния измислен разказ, който ще прочетете в интернет.

Първите данни за неговото съществуване са открити в царски правителствени документи от 1827 година, в които са отправени поздравления от мистичния Ли Чинг-Юн за неговия 150-ти рожден. Впоследствие са открити и други документи, в които се изразяват поздравления за 200-ят му рожден ден.

Кореспондент на Ню Йорк Таймс прави собствено разследване по случая, от което разбира, че много от старите мъже в квартала на Ли твърдят, че техните дядовци са го познавали, когато са били още невръстни младежи, а той голям мъж.

За личността на Ли Чинг-Юн се знае, че на 10 години е започнал да събира билки в планината и да се учи от техните ползи. В продължение на 40 години той се е хранел само с билки, като годжи Бери, див Женшен и оризово вино.

На 71 години се присъединява към китайските войски, като учител по бойни изкуства. Бил е женен 23 пъти и е баща на повече от 200 деца. Според мълвата той можел да чете и пише и още от ранна детска възраст посещавал места като Шанси и Тибет, за да събира билки.

Най-интересното в случая е, че този 256-годишен мъж НЕ Е БИЛ ЕДИНСТВЕНИЯТ! Един от неговите ученици твърди, че е имало друг 500-годишен мъж, който е предал знанията си на Ли за упражнения и хранене, с които да удължи живота си.

Преди да напусне този свят Ли казва: „Аз направих всичко, което трябва да направя в този свят“.

Възможно ли е той да се опитва да ни разкрие най-голямата тайна за дълъг и успешен живот? На въпрос каква е „тайната на дълголетието“, Ли отговаря по следния начин:

“ Съхранявайте сърцето си, седете като костенурка, ходете весело като гълъб и спете като куче“.

loading...

Be the first to comment on "256-годишен мъж прекъсна мълчанието си преди да умре и разкри шокиращи истини за света"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*