Цветанка Ризова преживяла страховит кошмар на 33 години, истината обаче излезе наяве едва сега

Цветанка Ризова е изкарала едра шарка чак на 33 години. Водещата на „Лице в лице” по БТВ се разболяла от варицела, когато вече била медийна звезда. Заради обривите, които журналистката получила по цялото тяло, се наложило предаването да се върти на запис.

Цели 3 седмици Ризова се опитвала да се излекува и да заличи пъпките поне по лицето си. По това време Цветанка водела публицистичното предаване „На четири очи” по Нова телевизия. Загрижен за състоянието й, бъдещият й екранен партньор в БТВ – Митко Цонев не само, че изобщо не я успокоил, а я стресирал още повече, пише „Уикенд“.

Журналистът й позвънил и й казал, болестта е доста сериозно нещо, тъй като самият той прекарал едра шарка и се наложило да лежи в инфекциозна болница. „Едва оживях, а един до мен умря”, стреснал я Цонев. „Беше изключително подходящо да ми каже всичко това в този момент! Аз лежа с температура, а той ми говори, че мога и да умра!”, смее се днес журналистката.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Цветанка Ризова преживяла страховит кошмар на 33 години, истината обаче излезе наяве едва сега"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*