Тя чакаше реда си в клиника за аборт и тогава се случи нещо, което преобърна живота й завинаги!

Да бъдеш самотна майка е изключително трудно и поради тази причина страхът на някои млади момичета, които неочаквано са научили за бременността е напълно основателен. Тази жена обаче, доказва, че човек не трябва да се предава, без значение колко трудно е и пред какво изпитание го е поставил живота.

2-1

Преди две години тя влиза в клиниката за аборти, където чака да й дойде реда. Тогава си е мислела, че няма друг изход за нея, освен да премахне плода, който носи в себе си. Съдбата обаче, има други планове за нея…

Тя седяла сама и плачела. Малко по-късно същия ден написало тези думи:

„Днес бях в болницата. Бях решила за себе си: приятелят ми изневери и да родя детето му е равно на позор за мен. Повтарях си, че съм сама и нямам друг избор. Седейки там, едва можех да различа нещо или някого през завесата от сълзи. Чувах как хората около мен се шегуваха, смееха и ядяха. Чувствах се доста самотна и изоставена.

В главата ми се въртеше само една мисъл: „Взех противозачатъчно – няма как да съм бременна.“

3-1

Дошъл нейния ред и вече няма мърдане назад. Взима чантата си, за да извади личните си документи и от там изпада една визитка, която е получила наскоро от млада двойка. На нея имало цитат от Библията…

„Не бой се, защото Аз съм с теб. Не се обезкуражавай, защото Аз съм твой Бог. Аз ще ти дам сила и ще ти помогна. Аз ще те подкрепям с дясната си ръка „, – се казвало в цитата.

Тогава момичето осъзнало, че Бог говори с нея и я предупреждава, че ще направи най-голямата грешка в живота си. Избухвайки в сълзи усеща как тежко бреме й пада от раменете и напуска клиниката.

5-1

Впоследствие бебето се ражда напълно здраво и красиво с тегло от 3,5 килограма. Днес споделя, че се чувства най-щастливата майка на света.

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*