Тя си махна всички зъби, удължи си врата с 20 сантиметра и си направи десетки операции, за да изглежда така!

Колумбийката Алейра Алвендано се прочу в целия свят със своята красота, която й струва няколко хиляди долара и десетки пластични операции.

Първата операция си я прави на 19 години. Всъщност това не е шокиращо на фона на това, че за 15-годишнината си повечето тийнейджърки получават за подарък “чифт силиконови цици”. Така че, Алейра дори е закъсняла с първата си пластична операция.

Впоследствие тя се подлага на още двадесетина пластични операции за увеличаване на гърдите, дупето и устните. Най-странната от всички е тази за увеличаване на…врата с няколко сантиметра! Освен това си маха всички зъби, за да постигне 24-каратовата усмивка.

Ако всичко това ви се струва “прекалено”, то не бива да подминаваме и факта, че в продължение на месеци тя носи по 24 часа корсет, който трябва да направи талията й максимално тънка!

Алейра смята, че перфектното тяло на жената трябва да изглежда като пясъчен часовник и посочва, че е много близо до тази визия!

loading...

Be the first to comment on "Тя си махна всички зъби, удължи си врата с 20 сантиметра и си направи десетки операции, за да изглежда така!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*