Тя отказва да изключи системите му! Години по-късно той се събужда от кома и казва само две думи!

Поставете се на нейна ситуация. Какво бихте направили? Любимият ви е прикован за легло и е в кома. Лекарите ви убеждават да изключите системите, тъй като няма смисъл и положението е безнадеждно.

Точно това се случва с Даниеле Дейвис, която разбира, че съпруга й Мат е станал жертва на ужасяваща катастрофа с мотор. Състоянието му е критично. Лекарите не дават надежди и опитват всичко по силите си, за да го спасят. В крайна сметка го оставят на системи, но са скептично настроени.

Въпреки думите на специалистите, Даниеле не позволява да бъдат изключени системите. Тя вярва до последно, че любимия й ще се събуди. И това се случва! След три много дълги години Мат се събужда и изрича две думи, които вероятно още кънтят в ушите на съпругата му!

“Опитвам се”, казал той!

Даниеле споделя, че знаела, че той ще се събуди и поради това не послушала лекарите. Лекарите назначават домашно лечение и тя продължава да се грижи за него – 24 часа в денонощието!

Мат се възстановява по изумителен начин, който буквално шокира лекарите, които го бяха отписали…

loading...

Be the first to comment on "Тя отказва да изключи системите му! Години по-късно той се събужда от кома и казва само две думи!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*