Тя е само на 5, а прилича на абаносова перла. Ето го новото най-красиво момиченце на света – какво мислите?

Свикнали сме в Интернет-пространството периодично да виждаме класации за “най-красиво” лице. Когато това касае деца, обаче, рядко мненията по въпроса са единодушни. Без съмнение всяко дете притежава своя собствена, специална красота. Всички деца са красиви по природа. Но има такива, на които се възхищава целият свят. Такъв е случаят с това красиво момиченце от Нигерия .

До съвсем наскоро всички въздишаха по предишната носителка на титлата “най-красивото момиченце в света” – нейната красота е безспорна, но напълно противоположна на тази, която носи новата “кралица”. Когато гледате видеото по-долу, просто е невъзможно да не се възхитите на красотата на това малко момиче от Нигерия и нейните сестри. Такава естествена благодат, такава неподправена красота!

На тази снимка виждаме момиченцето с по-големите й сестри. Къде е красотата, ще попитате? Най-обикновени момичета.

Но ето, че не!най-красивото дете в света

Съвсем наскоро фотографът от Нигерия Мофе Бамуива публикува няколко снимки, които в рамките на няколко часа се разпространиха по целия свят и предизвикаха много дискусии.

На снимките обикновеното петгодишно нигерийско момиченце Джейр позира със сестрите си. На фотографа коствало доста усилия, за да заснеме правилно светлината и перспективата, за да предаде естествената красота на Джейр.

Джейр има две по-големи сестри – на десет и седем години, Джова и Джоун. Чиста кожа, необичайна форма на очите, красива коса – хората от цял ​​свят просто са изумени от неземната красота на момиченцето Джейр.

най-красивото момиченце

Фотографът успял да открие диамантът сред обикновените деца. Трябвало само мъничко грим, за да блесне красотата на момичето. Дори и сега, когато й се възхищават, много хора просто не могат да разберат как такава необичайна красота въобще може да съществува.

Тя вече е титулована като истинската кралица на красотата.

С цялото си сърце бихме искали да пожелаем на момичето и нейните сестри най-доброто бъдеще. В края на краищата, неведнъж сме виждали как популярността разрушава крехките детски души – има много такива примери. Нека красотата на това малко момиченце й носи само щастие!

Съгласни ли сте с титлата на Джейр “най-красивата в света”? Трябва ли да даваме на децата такива смели и силни определения?

loading...

Be the first to comment on "Тя е само на 5, а прилича на абаносова перла. Ето го новото най-красиво момиченце на света – какво мислите?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*