Съученици на Жана: Лъже като циганка! Ето каква е истината за нейното минало

Куп измислици и глупости наговори певицата Жана Бергендорф в къщата на „ВИП брадър“. Най-безумната лъжа е, че е прекарала 4 години от детството си в дом за изоставени деца. Това твърдят съученици на изпълнителката, цитирани от в. „България Днес“. В шоуто певицата се ожали, че от 12-годишна до навършване на 16 години е живяла в сиропиталище, тъй като е била системно малтретирана от мъжете, с които е имала отношения майка й Анета.„Това са пълни лъжи! Жана посещаваше училище, макар и не редовно. Това лесно може да се провери. Категорично не е била в дом, нито е била бита от въображаемите любовници на майка й. Най-вероятно търси състрадание и съчувствие, за да изкупи греховете на скандалното си поведение“, разказа съученичка на Бергендорф.

Нещо повече, всички помнят майката на Жана като работлива и всеотдайна жена, която с къртовски труд и пот на челото е отгледала двете си дъщери. Изпълнителката на „Самурай“ има с 4 години по-малка сестра на име Ади.

„Майка им Анета се спукваше от работа, караше нощни смени, за да може да ги издържа. Доколкото имам информация, тя до ден днешен кара таксиметрова кола и не знае що е почивен ден“, категорични са приближени на Жана от близкото минало.

Съквартирантите на Бергендорф в къщата също започнаха да се съмняват в думите й, понеже певицата често сменя версиите за личния си живот и се държи непостоянно в емоциите си. Във „ВИП брадър“ тя обясни, че е имала нелеко детство, а точно минути след това все пак подчерта, че благодарение на майка си не е глезла.

„Жана не е лош човек, много е чувствителна и има добро сърце, но е податлива на пороци и чуждо влияние от пропаднали хора. Тя почти никога няма собствено мнение и е лесна за манипулиране. Жалко че причинява тези обиди на най-близките си хора“, смятат съученик на Бергендорф.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Съученици на Жана: Лъже като циганка! Ето каква е истината за нейното минало"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*