Съгласни ли сте? Определиха я за най-красивата студентка в България! снимки

Уникалната красота на българката е това, което всяка година кара най-различни чужденци, посетили страната ни, да се възхищават. Лилия Милева е студентката, която спокойно може да се нарече номер едно по красота в цяла България към този момент. Действително всеки ден се виждат по улиците уникални студентки, но засега по-красива от Лили едва ли сте виждали. Затова Goreshto.net реши да ви запознае с красотата на това момиче.

Лилия Милева е най-красивата студентка на България
Лилия Милева е най-красивата студентка на България

Разбира се, красотата без образование е преходна. Затова Лилия Милева се е заела сериозно с професионалното си развитие. Тя учи в пловдивската Акедимия на изкуствата с профил “класически балет”. Именно от Пловдив е родом и там работи още като фотомодел.

Уникалното тяло на Лили, изложено на плажа
Уникалното тяло на Лили, изложено на плажа

Въпреки че изглежда като завършена жена, Лили е на една все още крехка възраст от 20 години. България познава много красавици, но тази студентка слага в малкия си джоб дори доказани хубавици от българския шоубизнес.

България притежава уникални студентки
България притежава уникални студентки

С подобна визия можем да очакваме в най-скоро време Лили Милева да се превърне в една от големите звезди на българското изкуство.

Съвършената българка!
Източник: www.goreshto
loading...

Be the first to comment on "Съгласни ли сте? Определиха я за най-красивата студентка в България! снимки"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*