Слави Трифонов разкри коя е най-голямата му любов

От години наред любовният живот на Слави Трифонов, е една от най-обсъжданите теми в страната. Шоуменът ревностно крие личният си живот от жълтите медии и до последно отказва да разкрие коя е жената до него. Най-желаният ерген в България е имал едва 3 сериозни връзки в живота си, съобщават колегите от kliuki.bg.

Това са Алекс Раева, психоложката Маги и танцьорката Мартина. Раздялата с последната беше най-жестока за Дългия. Припомняме ви, че тя системно му изневеряваше с мистериозен боксьор на име Коко. Трифонов научи по възможно най-болезненият начин за действията на танцьорката, което доведе до нейното изгонване от „Магаданс“ и шоуто.

Най-голямата му любов обаче, е била Алекс Раева. Връзката им продължава близо 4 години. Всичко се развива прекрасно, а Слави е на седмото небе от щастие. До мига, в който не решава да й предложи брак! Алекс приема предложението да стане „госпожа Трифонова“, но в продължение на няколко месеца не се стига до определяне на дата за сватбата. Изненадващо шоуменът се отдръпва все повече от певицата. Това принудило Раева да повдигне въпроса със сватбата и в разговорът, който провели разбрала, че Слави Трифонов няма намерение да ожени никога!

Близки до Трифонов обаче, разкриват, че той до ден-днешен съжалява за постъпката си и все още изпитва чувства към Алекс Раева. Той й отправи покана да присъства на първият концерт в зала „Арена Армеец“ с тайната надежда, че двамата ще оправят отношенията си, но водещата на Х Фактор отклони предложението и показа, че завинаги е затворила страницата от живота си наречена „Слави Трифонов“.

loading...

Be the first to comment on "Слави Трифонов разкри коя е най-голямата му любов"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*