Райфъла извърши страшно зверство зад решетките на пловдивския затвор

Пловдивският бизнесмен Атанас Червенков-Райфъла, който лежи в затвора в града под тепетата с 13-годишна присъда, пак се прочу.

Източници на БЛИЦ разкриха, че преди седмица той и друг затворник се скарали жестоко в стационара на зандана. Червенков чакал за преглед, а другият мъж за лекарства, тъй като е туберколозно болен.

Няма яснота защо двамата са се сдърпали, но нашите източници твърдят, че Райфъла, който е огромен мъж и някога е тренирал бокс, е ударил опонента си. Набитият в момента е в болница, според едни заради бой от страна на бизнесмена, според други, заради заболяването си. Вчера сутринта охраната е претърсвала килията на именития затворник.

Намерили са телефона на Червенкови са проверявали контактите му. Припомняме, че дори и зад решетките Райфъла си сърфира из нета и си качва снимки на файсбук страницата. В момента той е изолиран от останалите съкилийници, решава се какво наказание да му бъде наложено. Ако набитият се оплаче официално, Атанас Червенков може да се сдобие с още едно обвинение.

Той бе осъден на 13 години затвор заради това, че е поръчал убийството на директора на частна клиника „Хипоталамус” в Пловдив Аргир Гяуров. Причината била конкуренция, тъй като Райфъла имал Частна неотложна помощ, а новата клиника грабнала част от лекарите и пациентите му.

Другото обвинение е за палеж на няколко коли, сред които и тези на бившия депутат Антоний Йорданов и жена му. Преди дни Апелативния съд върна на Окръжен съд делото за ново разглеждане заради допуснати процесуални пропуски

loading...

Be the first to comment on "Райфъла извърши страшно зверство зад решетките на пловдивския затвор"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*