Присадиха му чуждо сърце и се превърна в истинско чудовище! Вижте какво го озвери

В медицината има много регистрирани случаи, при които пациент, който е получил чужд орган от непознат човек, малко или много придобива известни черти от неговия характер.

Днес ще ви разкажем една подобна история. За човек, който се нуждае от трансплантация на сърце и след като тя бъде извършена, неговия характер се променя изключително много.

Майкъл Родригес от Атланта е с трансплантирано сърце. Преди да получи чуждия орган той е бил изключително спокоен човек. След трансплантацията обаче, се променя на 360 градуса. Той започва да изпитва страст към оръжията; ловът и кръвта. В резултат на това той извършва 27 убийства!

Пред полицията той споделил, че след трансплантацията започнал да чува гласове. Те го убеждавали, че трябва да започне да убива и да избира жертвите си. Тогава съпругата му изложила пред съда теорията за присаждането на органите.

При трансплантирането на органи се спазва строга конфиденциалност, но полицаите получили разрешение от съда, за да разберат чие сърце, е било присадено на Майкъл. Оказало се, че Донорът на Майкъл бил серийният убиец Дерек Емери, който през 2013 година е бил екзекутиран, заради извършени множество мъчителни убийства.

loading...

Be the first to comment on "Присадиха му чуждо сърце и се превърна в истинско чудовище! Вижте какво го озвери"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*