Помните ли д-р Куин “Лечителката”- няма да повярвате как изглежда 30 години след култовия сериал и без нито една корекция по себе си

Помните ли д-р Куин “Лечителката”- няма да повярвате как изглежда 30 години след култовия сериал и без нито една корекция по себе си!

Джейн Сиймор е официално на 65, но тялото й казва друго. Фантастичен външен вид и невероятно настроение, такава е познатата ни като д-р Микаела Куин „Лечителката” от едноименната хитова лента.
И оттогава, вече повече от четиридесет години, тя не се променила, а времето сякаш се е приплъзнало по тялото и лицето й.
Актрисата не се притеснява да се снима и по бански.

А фотосите й винаги предизвикват едно-взрив от положителни емоции, особено сред мъжката половина на онлайн потребителите.
Красотата на Джейн Сиймор е забелязана в далечната 1973 година, когато играе в култовата лента „ Джеймс Бонд-007 ”. Но оттогава до сега тя изглежда като момиче, възхитително. Въпреки че зад гърба си има четири брака, също толкова развода и е отгледала точно толкова деца.
Миналата година екранната д-р Куин Лечителката се разведе с режисьора и продуцент Джеймс Кийч . Двамата бяха заедно почти двадесетина години и според американските таблоиди тя е подала документите за развод.

д-р куин лечителката
Джейн Сиймор е една от малкото холивудски знаменитости, които няма разкрасителни корекции по лицето и тялото си. Тя винаги е държала на естествения външен вид. Признава, че е сложила малко силикон в гърдите си преди време, но не се решила на ботокс, защото ролите й не позволяват да играе застинала, като маска.
А тайната й диета съдържа повече зеленчуци, плодове и пилешко. Категорично е отхвърлила от менюто си червеното месо. Другата й безспорна тайна е плода авокадо. Когато иска да свали някое еи друго излишно кило тя си хапва непрекъснато от него, съчетано с ядки, зелен чай и много вода.
„За мен този плод е магнетичен“, твърди чаровницата. Актрисата винаги е споменавала, че е мързелива и не е фен на екстремалните физически натоварвания, нито фитнес залите. Но с удоволствие изпълнява леки упражнения и модерното напоследък пилатес.

loading...

Be the first to comment on "Помните ли д-р Куин “Лечителката”- няма да повярвате как изглежда 30 години след култовия сериал и без нито една корекция по себе си"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*