Помните Богданов от Биг Брадър!? Няма да повярвате какво се случва с него сега!

Дни след приключването на София фешън уик Богданов станал жертва на паник атаки придружени с визуални и звукови халюцинации който накарали Богданов да изгуби всякакво чувство за реалността. Изгубил още съня си и наддал 10 кг. той се заключил в апартамента си, прекарвайки около три месеца без да си подаде и носа навън и спирайки да общува с абсолютно всички. Драмата на Богданов се задълбочила още повече от изпуснатите ангажименти, а точно участието му в холивудска продукция и дефилиране на мъжката седмица на модата в Милано, които неимоверно щяха да му донесат още слава, за която той така усилено се бори.

Според хора от светските среди, Богданов имал слабост към някои забранени субстанции и всекидневно прекалявал с тях, дори си позволявал да се появява на публични места под въздействието им като именно това било причината за състоянието му. Дали Богданов е поредната българска публична личност станал жертва на дрогата, той не пожела да коментира, явно се опитва да прикрие всичко случило се. Междувременно напоследък се тиражира информация, че от близко време Богданов е подписал с агент в Италия и септември месец, при добро стечение на обстоятелствата, той можел да те премести дори да живее там.

Това му дало нужния стимул и той започнал строга подготовка. Преди няколко дни Богданов бе забелязан и на първото светско събитие след ужаса който е преживял. Там той демонстрира добро настроение като през цялото време бе обграден от женска компания, а той видимо се наслаждаваше на тези моменти./За жената

loading...

Be the first to comment on "Помните Богданов от Биг Брадър!? Няма да повярвате какво се случва с него сега!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*