Положението е вече неудържимо, Грахич скоро ще разлее млякото. Босненката напомпа още гърдите си (СНИМКА)

Поп-фолк изпълнителката Цветелина Грахич подобри тунинга, увеличавайки двойно гръдната си обиколка. Певицата не прикри промените и показа апетитните си форми в новия музикален проект, озаглавен „К’во чух“, промотиран преди броени дни, пише „Телеграф“. Цвети отнесе критики от последователите си в мрежата. Те споделиха, че този силикон не стои добре на иначе анорексичното й тяло, както и че прозрачните дрехи са демоде.

Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич потъна в забвение и непрекъснато се чуди как да напомни за себе си. Босненката имаше амбиции да гради самостоятелна кариера, но без подкрепата на Дългия, плановете й останаха неосъществени. Като опит да напомни за себе си преди време Грахич публикува няколко голи снимки в социалната мрежа, но сякаш не успя да предизвика очаквания интерес. Малкото й останали верни фенове се вълнуват повече от диетата, с която е свалила 20 килограма, но не и от творчеството й. Поканите на босненката за участия се броят на пръстите на едната ръка, а интересът към нея секна още след раздялата й с „Ку-ку бенд”. Може би точно и заради това Цветелина е решила с последния си ход да заложи на количеството.

Източник: ПИК

loading...

Be the first to comment on "Положението е вече неудържимо, Грахич скоро ще разлее млякото. Босненката напомпа още гърдите си (СНИМКА)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*