Покъртително! Жена умори мъжа си от глад в Бургас, натъпка го в контейнер и го изхвърли в езеро

Окръжна прокуратура Бургас предаде на съд Веселина Гинева, подсъдима за противозаконно лишаване от свобода на бившия си съпруг, убийството му и поддържане на заблуда на служители от НОИ, че пострадалият е жив, за да получава пенсията му.

Първото заседание е насрочено за 20 февруари, съобщиха току що от прокуратурата. Детската учителка Веселина е подсъдима за това, че за периода от неустановена дата в началото на май 2013 г. до 01.08.2014 г. в дома си в бургаския к-с „Лазур“ държала мъжа си Димитър заключен.

Жената ще отговаря и за това, че на първи август, 2014 г. с користна цел и по особено мъчителен начин предумишлено умъртвила Димитър, който се намирал в безпомощно състояние. Той бил болен, а жена му го държала нарочно без лекарства, без лекарски контрол и недохранен, като му давала само къшей хляб и вода. Когато 68-годишният Димитър издъхнал, Веселина натъпкала тялото в пластмасов контейнер на колелца, който била взела предварително. Изкарала го навън и го бутала близо 2 км. по улиците, докато стигне до прелез в Парк Езеро, където изхвърлила трупа.

Психотрилърът бе разплетен едва година по-късно, когато бяха открити останки от трупа на убития съпруг. Веселина Гинева е подсъдима и за това, че две години след смъртта на Димитър тя вземала пенсията му и лъгала, че е жив.

loading...

Be the first to comment on "Покъртително! Жена умори мъжа си от глад в Бургас, натъпка го в контейнер и го изхвърли в езеро"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*