Пазете децата! Дрогата „Крокодил“ плъзна и в България! Вижте какви щети нанася на тялото! СНИМКИ

„Крокодил“ е името на най-новия наркотик в света, който набира все по-голяма популярност. В България вече са регистрирани няколко случая на хора, които са го употребили и за малко да загубят живота си. Той се инжектира директно във вената и е познат още като наркотикът за бедните! В състава си дезоморфинът съдържа кодеин, газ, разредител за боя, спирт, солна киселина, йод и червен фосфор, който изстъргват от клечките в кибритените кутии.

крокодил6

Младите хора, които започнат да употребяват наркотика, се пристрастяват към нея за ден-два. Смъртността от „Кроки“ е близо 100 процента, като наркоманите живеят една-две години след първата инжекция. 1 процент от тези, които са успели да се измъкнат от челюстите на крокодила, остават обезобразени за цял живот. крокодил7

Тези щети на тялото предизвиква наркотика, като в крайния стадий месото буквално се отделя от костите.крокодил8

Костната тъкан на долната челюст се разпада заради съдържащата се в наркотика киселина, зъбите се изронват. krokodil-drug_504328

Смъртта пък настъпва най-често поради чернодробна недостатъчност.крокодил2

Хората, които са на крокодил, се отличават и по миризмата си, разказва пред британския в. “Индипендънт” Виктор Иванов, шеф на руската служба за борба с наркотиците. крокодил3Въздействието на дрогата траело около час, поради което наркоманите трябвало да си го инжектират многократно.

loading...

Be the first to comment on "Пазете децата! Дрогата „Крокодил“ плъзна и в България! Вижте какви щети нанася на тялото! СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*