Нова бомба: Анджелина Джоли се хвана с бедняк, изплуваха интимни подробности за аферата им!

Изглежда, че Анджелина Джоли има ново увлечение. 42-годишната актриса и носителка на „Оскар” се среща с брокер, пише „Дейли мейл“, позовавайки се на изданието Entertainment Tonight. Вече е ясно, че нейният бивш – Брад Пит, с когото все още не са финализирали развода си, вече се излиза по-срещи. Дори излезе пикантна снимка в таблоид, че актьорът се е върнал при бившата си – Дженифър Анистън.

Двамата бяха щракнати от напорист папарак. „Да, Джоли наистина се вижда с някого”, твърди източник на изданието. Агентът на недвижими имоти е описан като „красив” и „по-възрастен” на вид. Той не е известен или много високопоставен, твърди още източникът. Това изключва милионерите и всички богаташи, които са в този бизнес. Най-вероятно той живее и работи в Лос Анджелис, където Джоли се грижи за шестте си деца.

Изданието отбелязва, че връзката им все още не е сериозна, но двамата се радват на времето, което прекарват заедно. Приятелите на актрисата отбелязват, че си личи положителната промяна в настроението на Анджелина, която изглеждала много зле след раздялата й с Брад. Според източници на изданието Пит също е продължил напред и вероятността да се събере обратно с Джоли е нищожна. „Нещата между Брад и Анджи наистина приключиха зле, едва ли биха били в една стая заедно, ако не са техните 6 деца.”

„Той нанесе доста промени в живота си след раздялата. През първите месеци от развода им, той прекарваше много време у дома и нещата вървяха на зле. Сега обаче той започва да излиза повече и да се опитва да се забавлява, хапвайки навън с близки приятели”, споделят източниците. Близките му коментират, че най-вероятно Брад все още не е готов за сериозни отношения с някого: „Дори и да се вижда с някоя, то той го прави вкъщи. Не е готов още да я представи в публичното пространство. Явно тази година и половина от раздялата им е прекалено малко в очите му“

Източник: www.blitz.bg

loading...

Be the first to comment on "Нова бомба: Анджелина Джоли се хвана с бедняк, изплуваха интимни подробности за аферата им!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*