Не е за ожалване- вижте какъв палат вдигна Коцето в Банкя- стана съсед на Бойко

Палат за чудо и приказ вдигна фолк певецът Константин в Банкя. Шикозният дом се оценява на 1,5 млн. лева и се само на две преки от къщата на премиера Бойко Борисов, пише „Галерия“.

Коцето и жена му построили палата с перспектива на три етажа. По един за децата, а в приземния ще живеят те. Сградата напомняла на санаториум с курортното градче тъй като също била в подножие на гора. Надя нямала търпение да сефтоса новия дом и хукнала с децата, бавачката и домашната прислужница. Тя вече е харесала и подходяща градина за наследниците.

В обзавеждането на дома воля на фантазията си дал столичен архитект, който сътворил истинско чудо, но след като изслушал желанията на Надя и Коцето.  Луксозната обител разполага с огромна кухня, обзаведена с уреди последен клас, кинозала и джакузита, С голямо внимание и вкус са подредени стаите на децата.

Къщата е оборудвана с охранителна техника, а високата ограда пази семейството от любопитнипогледи. Парцелът е наследство от бабата на Коцето, стара софиянка, която има и други апетитни имоти в столицата.

loading...

Be the first to comment on "Не е за ожалване- вижте какъв палат вдигна Коцето в Банкя- стана съсед на Бойко"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*