Най-странните с*кс рекорди, които няма да видите в Книгата на Гинес

От 82-годишна проститутка до масова оргия, в която участват повече от 500 души. Това са най-изумителните с*кс рекорди, за които няма да прочетете в Книгата на Гинес!

jonah-falcon-who-is-believed-to-have-the-biggest-penis-in-the-world-710x473

Най-големият пенис – 34.2 см

Той е измерен през 20-ти век от доктор Робърт Динкинсън и е бил с обиколка от 16 сантиметра. Настоящият рекорд обаче, се дължи от Джода Фалкън, който е близо до постижението със своите 32 сантиметра. Мъжкото му достойнство е измерено в ефира на телевизията!

Най-голямата вагина

Тя принадлежи на жената гигант Ана Суон (1846-1888г). Азиатката е била родена с нормални размери, но започнала да расте много бързо като дете. На 19 години вече била висока 233 сантиметра. Тя решила да спечели нещо от своите физически размери и отишла в цирка, с когото започнала да обикаля страната. Там се запознала с капитан Мартин Бейтс – също великан, висок 213см. Двамата се оженили през 1872г, което ги прави най-високата женена двойка в света, рекорд неподобрен и до днес.

Двамата имали собствено дете! То се родило 11 килограма и било 86 см. За съжаление не оцеляло при раждането, но му направили отливка, която днес е изложена в Кливландския музей.

Най-далеч изстреляната сперма

Хорст Шулц е човекът с “огнехвъргачката”. Той изстреля семенната си течност на дължина от 6 метра! Германецът дължи рекордът и за най голяма височина – 3,75 метра, както и за най-висока скорост – 69километра в час.

orgy-girls-standing-710x431

Най-голямата оргия – 500 души

В нея участвали 250 мъже и 250 жени. Тя е поставена в Китай, а събитието се провело пред професионален снимачен екип, който заснел всичко. Освен това имало хореограф, който трябвало да следи за синхрон в позите!

919 с*кс партньора за един ден

С толкова мъже е преспала американската порно актриса Лиза Спаркс. Рекордът е поставен през 2004 година на Eroticon 2004, полска конвенция на порното. Предишният рекорд е бил съответно 646 и 759 партньора за 24 часа.

Най-дългата мастурбация

Според вас, ако десет минути лъскане на шпагата е много, то как ви се струват почти 10 часово мастурбиране? Рекордът се държи от Масанобу Сато и е поставен през 2009г в Сан Франциско. Той се задоволявал цели 9 часа и 58 минути с различни с*кс играчки.

loading...

Be the first to comment on "Най-странните с*кс рекорди, които няма да видите в Книгата на Гинес"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*