Нагъл мигрант се промъкна в камиона на български тираджия и направи най-голямата грешка в живота си! НЕВЕРОЯТНО ВИДЕО

Български шофьор на ТИР стана хит във Фейсбук, след като в социалната мрежа бе качен клип, на който нашенецът гони със сопа чернокож мигрант край френския град Кале.

Видеото с дължина почти 1 минута, публикувано от турски водач във фейсбук група за професионални шофьори, е събрало стотици харесвания, както и десетки коментари и споделяния. Заснето е край френския град Кале, прочул се с набезите на мигранти срещу потока от тирове, които минават от там на път за Великобритания, пише „Труд“.

Преселници постоянно се опитват да се вмъкнат в камионите, за да преминат нелегално границата. Видеото показва лютия гняв на българина, когато при полицейска проверка на местните сили на реда под платнището на камиона е открит чернокож младеж.

Изнервеният водач подгонва натрапника с тояга в ръка пред погледа на слисаните французи. Видео с действията на нашенеца може да видите ТУК

Източник: БЛИЦ
loading...

Be the first to comment on "Нагъл мигрант се промъкна в камиона на български тираджия и направи най-голямата грешка в живота си! НЕВЕРОЯТНО ВИДЕО"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*