Мегз успя да вбеси Нико Тупарев- вижте само какво отмъщение й готви продуцента на Биг Брадър

Дизанйерката Мегз видимо не може да приеме поражението си на финала на ВИП Брадър. Ден след като завърши на трето място, Каканашева публикува изненадващо видео в профилите си в социалните мрежи, тя използва дори популярността на своя онлайн бутик, за да разгласи своята версия за финала. На него Тото триумфира над Марги Хранова.

Но, според Мегз, победата му е не резултат от зрителката подкрепа, а на една голяма измама. Тя е категорична, че рапърът е получавал външна информация от своите близки за развоя на събитията в Къщата и това как се приема неговото поведение. Дизайнерката прибави и клипче към своите обвинения. От него, обаче, нищо не се разбира.

Думите на Каканашева отекнаха в медийното пространство и бързо стигнаха до продуцентите на ВИП Брадър. Те са потърсили сметка от Мегз първо как и защо е заснето това клипче и второ – защо си позволява така да петни авторитета на шоуто. И без това доста преди финала се говореше, че всичко е нагласено и Тото ще бъде победител.

Но Нико Тупарев е останал адски разочарован от удара под кръста, който получи от Мегз. Както знаем, хонорарите на участниците във ВИП Брадър се изплащат една част при сключването на договора, а по-голямата – до месец след края на риалитито. Сега, обаче, Меги ще получи доста по-малка от уговорената сума, пише novini.bg.

loading...

Be the first to comment on "Мегз успя да вбеси Нико Тупарев- вижте само какво отмъщение й готви продуцента на Биг Брадър"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*