Мащехата на това момиченце я изпрати на училище с тези дрехи и тя се върна разплакана

През последните няколко дни тема номер 1 в САЩ, е историята за 11-годишната Кайли Олсън, която се е има за много отракана и следваща модните тенденции. Когато била съвсем малка, майка й почива, поради което баща й се стреми да угоди на всяко едно нейно желание. Купува скъпи дрехи, телефон и куп други аксесоари, с които малко деца на тази възраст могат да се похвалят.

По този начин Кайли печели „обичта“ на своите съученици и се превръща в неформален лидер на класа. „Короната“ за „кралица на класа“ обаче, не й понася и тя започва да се подиграва на съученичките си за начина, по който се обличат. Под прицела й попада едно момиче, чийто родители нямаха възможност да й купуват модни тоалети. То често износваше дрехите на по-големите си сестри и затова изглеждаше доста изостанало от модата.

Ти си тъпа дрипла! Колко глупаво изглеждаш!”, заяждаше се с нещастното момиче „кралицата” на класа.
Скоро обаче учителката разбра за тези изцепки на Кайли и разказа за случилото се на баща й и новата му жена. Родителите бяха силно наскърбени и решиха да дадат урок на Кайли.

През уикенда мащеха й решила да й даде урок. Взела я и отишли по магазините, за да пазаруват. Пътьом тя предложила на момичето да влязат в мазин за дрехи втора ръка и да се посмеят на асортимента. 11-годишната Кайли приела на шега предложението и решила да си купи няколко рокли. В понеделник обаче, родителите й я задължили да отиде с новите си дрехи на училище!

Кайли преживяла неописуем шок. За броени минути от кралица на класа тя се превърнала в мишена за подигравки и обиди. Едва сега тя разбрала колко болка е причинила на бедната си съученичка. Кайли й се извинила. И като се разприказвали разбрала, че двете имат много общи интереси и станали добри приятелки.

loading...

Be the first to comment on "Мащехата на това момиченце я изпрати на училище с тези дрехи и тя се върна разплакана"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*