И Слави остана безсилен пред конфликта на Преслава и Галена! Вече 3 години се избягват

В последните години един скандал в светските среди не излиза от устата на хората, а именно конфликтът между Преслава и Галена.

Двете любимки на България се скараха преди повече от 3 години за наградата „Певица на годината“ и до ден днешен от приятелството на бившите съквартирантки няма и следа.

Редица звезди и продуценти се опитваха да помирят двете икони, но опитите на нито един не се увенчаха с успех. Такъв опит направи и Слави Трифонов. Водещият отдавна е доказал, че науми ли си нещо, никой не може да го спре, но явно помиряването на две жени е непосилна задача дори за него. Трифонов покани мадамите в новогодишното издание на предаването си, където освен обща гримьорна, певиците трябваше да делят и общата сцена в края на предаването, когато всички участници в шоуто заедно пеят новогодишна песен.

Да, ама не…, както обичат да казват българите. Добрите намерения на Слави останаха само добра идея. Дни преди излъчването на предаването Преслава и гримьорът Цецо Андреев споделиха видеа от гримьорната на предаването, където Преслава пее песни заедно с всички други участници – Азис, Йорданка Христова, Тита, но един от изпълнителите липсва в и това е именно обидената на Преслава – Галена.

Жената на вафленият бос Галин явно е пристигнала на снимките по-късно с цел да не дели обща гримьорна с Преслава. Макар Галена отдавна да е демонстрирала страхотни отношения с колегите си от друг жанр – Криско и Тита, този път тя пропусна компанията им, заради присъствието на Преслава.

И ако липсата на Галка в гримьорната не е достатъчно доказателство за все още незаровената томахавка, то в края на шоуто, на общото изпълнение, отново се видя от цяла България как двете звезди не застанаха една до друга. Наложи се фолк кралят Азис да застане между тях, а певиците дори не се погледнаха.

Тази новина дойде като студен душ за феновете на двете звезди, които таяха надежди за примирие, при обявяването на новината за общото им участие. До момента певиците се избягваха като дявол от тамян при съвместни концерти, но този път беше неизбежно. Явно и новата година за тях започва по старому, а примирие ще има едва когато певиците спрат да са си конкуренция. Подобен пример преди години имаше с Глория и Ивана, които и до ден днешен не са първи дружки, но двете звезди от новата генерация пазят дълго минало заедно в началото на кариерите си./hotarena.net

loading...

Be the first to comment on "И Слави остана безсилен пред конфликта на Преслава и Галена! Вече 3 години се избягват"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*