Изобретателно семейство започна да нарежда дървени трупчета по пода… Крайният резултат ще ви накара да започнете да режете дърва веднага!

Дървото често се използва за вътрешната декорация на жилища, защото създава уют и усещане за лукс. Това семейство има една гениална идея за своя дом – да покрие пода с кръгли парчета дърво.

На пръв поглед звучи странно, но всъщност идеята им е невероятна! Те нарязват тънки кръгове дърво и след това ги залепят на пода в жилището си.

Накрая лакират новата дървена повърхност и резултатът е поразителен! Домът им е напълно преобразен!

Макар и да изглежда трудоемка, тази задача не е особено трудна. Освен това, подобно преобразяване на вашето жилище не е и особено скъпо, а резултат е наистина страхотен – домът става по-уютен и по-комфортен

Нужен ви е само малко дървен материал, лепило, лак за дърво и търпение. Но проектът е и страхотно забавление, защото подреждането на дървените кръгове е като нареждане на пъзел!

loading...

Be the first to comment on "Изобретателно семейство започна да нарежда дървени трупчета по пода… Крайният резултат ще ви накара да започнете да режете дърва веднага!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*