Излезе друга скандална клюка за Дебора- тя е част от престъпна схема- вижте

Фолк певицата Дебора, която скандализира всички с поведението си в „Биг Брадър“, се оказа с доста съмнително минало. Устата фурия била в прословутия каталог на именит сутеньор.

Можете да почувствате болка в ставите или гърба? Лесен домашен метод за лечение. Това поне твърдят източници от ъндърграунда, имали достъп до дигиталния снимков списък на „краля на проститутките“, пише „Галерия“. Те се кълнат, че сред 50-те компаньонки на сутеньора била и Дебора, заедно с още няколко нейни колежки от бранша.

Пак в подземните среди се говори, че скандалното поведение на певицата в Къщата на „Биг Брадър“ съвсем не е изненада. На свои участия Мис „Северозападна България“ редовно прекалявала с „огнената вода“ и от стеснителна, бързо ставала фриволна пеперудка.

Заедно с фолк певеца Константин, който също участва в риалити шоуто, са близки приятели, твърдят запознати.

„Коцето неведнъж я е запознавал с различни мъже, с които се усамотява по ВИП сепаретата. Сигурно да си говорят за преселението на индианците“, коментират иронично в чалга бранша. Дебора често била засичана и в компанията на известния сутеньор – вероятно отново за да обсъждат миграционните процеси…

loading...

Be the first to comment on "Излезе друга скандална клюка за Дебора- тя е част от престъпна схема- вижте"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*