Извън сериала „София ден и нощ“ Жоро Италианеца кръшна с колежка! Актьорът намекна за КЕКС ласки (Подробности)

Стефан Раденков, известен като Жоро Италианеца от сериала „София ден и нощ“, кръшна с колежката си Теди Цветкова, позната на зрителите като устата барманка Джулия, видя HotArena.

Оказа се, че забежката помежду им стои зад раздялата на актьора с партньорката му Калина Кузманова.

За раздялата на Стефан и Калина се заговори преди няколко дни. Малко след като новината бе разпространена, привлекателният мачо си позволи да качи кратко видео в социалната мрежа Инстаграм, на което прави неприлични жестове, а до него заливайки се от смях стои въпросната брюнетка, провалила връзката му, писа „ТелеграФ“.

Намеквайки за орален секс, клипът е придружен с текста „Да си знаеш“, и таг на красавицата. И макар историята да бе премахната от профила на Стефан, близостта му с Цветкова не убягна на последователите му.

Част от тях предположиха, че става дума за приятелство, заради честата размяна на коментари и лайкове, но поведението на Раденков по никакъв начин не защитава тезата на феновете.

loading...

Be the first to comment on "Извън сериала „София ден и нощ“ Жоро Италианеца кръшна с колежка! Актьорът намекна за КЕКС ласки (Подробности)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*