Иво Сиромахов безпощаден за пореден път: Закрийте държавата, някой да изнесе мършата

Тя и без друго отдавна е мъртва, просто някой трябва да изнесе мършата. За какво ни е държава, която изобщо не работи? Пияни шофьори убиват деца и получават условна присъда. За какво ни е такъв съд? За последните 20 години, 22 министри са били разследвани. Всички те са обявени от правораздавателните органи за невинни. Румен Овчаров – невинен, Христо Бисеров – невинен, Александър Томов – невинен, Емилия Масларова – невинна, Мирослав Найденов – невинен. Наистина ли ни трябва такова правосъдие? За какво ни е полиция, която не може да опази бабите по селата от убийства и изнасилвания, а в същото време стотици полицаи пръхтят пред НДК, за да пазят някакви брюкселски тюфлеци от народната любов?

За какво са ни държавни училища, в които учителите са обиждани, унижавани и бити? За какво са ни държавни болници, в които директорите мислят само как да крадат от здравната каса и да получават комисиони от доставчиците на лекарства? За какво са ни държавни университети, които не дават никакво образование, а просто продават дипломи? За какво са ни данъчни, при положение че 16 милиарда ДДС са откраднати и никой не ги търси? За какво са ни 240 депутати, двайсет министерства, десетки агенции с хиляди чиновници? Уволнете ги незабавно, накарайте ги да работят нещо. Трябва да останат само службите по чистотата. За да изнесат боклука от парламента и министерствата.
ИВО СИРОМАХОВ
Източник: bgnow.eu

loading...

2 Comments on "Иво Сиромахов безпощаден за пореден път: Закрийте държавата, някой да изнесе мършата"

  1. Методи Маджаров | 18.09.2018 at 9:48 | Отговор

    Ей, най-после увряхте! Откога, откога, повтарям ли повтарям, че държавата е тежест, бреме, за хората. Той и бат Бойко ви го натяква, ама по-тарикатски, така, по-чалъмджийски – сами да стигнете до извода, че вас държава ви не требе и ако се отървете от нея, ке видите рахатлък! Ама вие – не, та не! Искаме държава! Искаме Бойко да се маха! Оставете го бе, будали! Оставете го да я съсипе изцело, па да видите тогава рахат! Ехаа! Нема да има да храните нам си колко гърла, ей така за тоа що духа! Сами ке се опраите! Не, че сега има кой да помага, ама поне нема да пречи!

  2. 100 ДЕПУТАТА И ТЕ СА НИ МНОГО И ТО НА ПОВИКВАНЕ ,А НЕ НА ПОСТОЯНО МЕСТОЖИВЕЕНЕ С ЦЯЛАТА РОДА В СОФИЯ ПЕТ МИНИСТЕРСТВА НА МВР,М ОБРАЗОВАНИЕТО НАЗДРАВЕОПААЗВАНЕТО НА БЪНШНИТЕ ПАБОТИ И НА ЗЕ ЗЕДЕЛИЕТО ТО ХРАНИМЕ ПО 500 ЧЯВЕКА ДА ХАИЛАЗУВАТ И ХАРЧАТ НАРОДНА ПАРА ,А НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА МЪРДИ В МОМЕНТА ИМАМЕ МИНИСТЪР БЕ МИНИСТЕРСТВО-ЕДНА ЛОЕНА ТОПКА КОЯТО НЕ СТАВА И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕЖА КАЦАКОГА ЩЕ ПРОСПЕРИРАМЕ С ТАКЪВ ОБЕМЕН, НЕГРАМОТЕНИ КРАДЛИВ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*