Зуека продаде къщата си за колосална сума! Ето защо избяга от тузарския имот

Васил Василев – Зуека е продал къщата си в тузарската част на село Лозен, обсъждат го местните. Водещият на „Като две капки вода” се е разделил с имота си само 4 години след като го закупи срещу солидната сума от близо 400 000 лева, научи HotArena. Зуека се сдоби с двуетажната къща с площ над 200 квадратни метра и двор от около 650 квадратни метра през декември 2013 г.

Тогава се заговори, че за да закупи мечтания дом, актьорът е теглил кредит. Срещу крупната сума Зуека и половинката му Анна Вичева, която през април 2014г. го дари със син, станаха собственици на луксозно построена къща и просторен, добре поддържан двор, опасан от ограда от ковано желязо. Допълнителни екстри са охранителната система и живописната гледка. В продължение на няколко седмици Зуека и жена му се занимавали с освежителен ремонт, както и доизкусуряване на интериора, така че да придадат уют на дома си. А само 4 години по-късно той вече е собственост на друг. В село Лозен се говори, че Зуека и жена му са продали имота си, тъй като впоследствие не могли да се примирят с някои негови минуси.

Отказали се от луксозния си дом най-вече заради чест ото спиране на тока. Освен това екранният партньор на Димитър Рачков не харесвал много-много съседите си. Не че имал скандали с тях, просто не му допадали, коментират в селото. Засега не е ясно дали водещият на „Като две капки вода” и половинката му Анна са харесали нов им от в някои от живописните райони около столицата, което би могло да е и допълнителният стимул да се разделят с къщата в Лозен.

блиц

loading...

Be the first to comment on "Зуека продаде къщата си за колосална сума! Ето защо избяга от тузарския имот"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*