Забравете за Тамара- това е българката, най-красивата жена в Европа- вижте истинската красота (снимки)

Мрежата ври и кипи от интерес към друго момиче, което ще се окаже любимка на всички. Нейното име е Лидия Иванова и тя е коронована за най-красива жена в цяла Европа.

мис българия

Бдителни любители на женската красота припомнят, че по време на конкурс за красота, проведен в Ню Йорк през 2015 година, родната хубавица е грабнала короната, в оспорвано съперничество с над 20 красавици.

Лидия обаче едва сега стана популярна в родната си България, а суперлативите по неин адрес не стихват.
„Това е истинска миска! Това е истинска българка”, категорични са коментаторите в мрежата.

Те са убедени, че не може и дума да става за сравнение между Лили и новата мис България.

Лидия живее в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е родом от София и още от съвсем малка се носи по модните подиуми. Преди две години журито на престижния конкурс „Miss Europe Global” единодушно я избира за най-красива европейка.

Въпреки признанието, Лили Иванова не е разпознаваема дори за най-известните познавачи на женска красота у нас.

Самият конкурс се провежда под егидата на ЮНЕСКО, а каузата му е изцяло благотворителна. По време на състезанието Лидия се появява с носия от Пиринския край и така очарова журито, че не се нуждае от разголени рокли или бански костюми, за да покаже даденостите си и да получи първото място, пише “Телеграф”.

Хубавицата има и второ отличие – тя е втора по красота и в друга надпревара – „Мис Българка в САЩ – 2015”, състоял се в Чикаго.

Как е възможно за хубавите българки да не се говори? Защо в конкурса „Мис България” винаги избират неподходящи лица и кога ще има достойни претендентки за титлата”, дивят се в социалните мрежи.

loading...

Be the first to comment on "Забравете за Тамара- това е българката, най-красивата жена в Европа- вижте истинската красота (снимки)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*