Жена изтърпя адски мъки, за да се похвали с най-тънка талия в света (СНИМКИ)

Фигурата като пясъчен часовник винаги е била мечта за повечето жени. Тънката талия обаче се постига изключително трудно. И някои дами са готови на жертви, за да я постигнат. Звезди като Шер, например, са премахвали ребра, за да имат мечтаната фигура. Кати Джънг обаче официално е жената с най-тънка талия в света. Как е постигнала това?

Нека бъдем честни: без хирургическа намеса, но по особено мъчителен начин. В последните 40 години от живота си тя носи корсет, който я стяга изключително силно и това променя структурата на тялото й.

Тя получава силна обсесия по тънката талия, когато е на 38 години. От този момент тя започва да носи корсет 23 часа в денонощието. Талията й се е свила толкова,че в момента обиколката й е едва 18 инча, или 45 сантиметра.

Самата притежателка на рекорда казва, че не е имала никакво намерение да го поставя. Искала е просто да се чувства красива, когато се погледне в огледалото. Въпреки че учудващо, няма сериозни поражения по тялото си, Кати Джънг не може да кара кола, защото трябва да седи само в определени видове столове.

loading...

Be the first to comment on "Жена изтърпя адски мъки, за да се похвали с най-тънка талия в света (СНИМКИ)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*