Ето какво работят звездите от „София ден и нощ“ в реалния живот! Фитнес инструктор, бръмчалка и момче на повикване!

Сериалът „София ден и нощ“ може да се похвали със завидна зрителска аудитория, макар че екипът на продукцията изолира максимално своите новоизлюпени тв звезди от медийния интерес. Предлагаме ви интересни подробности за част от екранните любимци и реалните им житейски лица.Мускулестият Митак е обсебен от идеята да има перфектна физика
Моделът Кристиян Кирилов, както е истинското му име, често се перчи с мускули и използва всеки свободен момент да перчи мускули. Преди години Кристиян си изкарвал парите основно като модел и манекен. Има няколко участия в клипове на фолкпевиците – Анелия, Лияна и Емануела. Преди време беше спряган за гадже на Анелия, а след нея и на щерката на Цветелина Борислваова. Близки до мускулягата споделят, че в периода, когато нямал никакви пари в получил оферти да забавлява богати личности в Дубай, предимно господа.

Новата съквартирантка в „София ден и нощ“ успя веднага да привлече мъжкото внимание върху себе си
Красавицата носи името на екранната си героиня и в живота. Тя известна като бръмчалкав родните хайлайф среди. Освен в сериала красавицата е участвала в риалити шоуто „Истинскиистории“. Снимала се е в реклами и за бързи кредити. В момента учи „Театър“ в НБУ. Преди да се снима за продукции за малкия екран Анна-Мария е заработвала като еротичен модел. Освен това може да се похвали с титли от конкурси за красота. Около името и започна да се шуми преди няколко години, когато е упорито спрягана за любовница на футболиста Стойко Сакалиев.

Плейбоят от тв поредицата Марио покори бързо зрителките
В живота атрактивният АдрианЗурков, както е истинското му име работи като фитнес инструктор. Спокойно може да се каже, че в сериала той играе себе си. Адриан е мачо и в живота, като работи часове върху тялото си, за да е винаги в перфектна форма. Освен това е специалист по здравословно хранене. Има доста участия в специализирани предавания за фитнес. Има епизодични роли в няколко холивудски филма, заснети у нас.

Коко е всеобщ любимец на зрителите
Крис Ненков няма нищо общо с екранното си превъплъщение, в което играе наивен и инфантилен младеж, на моменти доста щур, който прави глупост следглупост. В сериала Коко не успява, но в живота Крис е разбил доста женски сърца. От няколко месеца се носи на крилете на любовта влюбен в моделката Анджи Павлова. Заради блестящата си роля в „София ден и нощ“ Крис е получил няколко предложения да участва в нови кино проекти. Признава, че като дете е искал да бъде известен. Малцина знаят, че и в живота най-близкият му приятел е Кристиян Кирилов.

За изненада на мнозина изкусителната Стела пренесе страстите си към Марио от екрана и в живота
Михаела Василева се превърна в любимка на зрителите, въпреки гаднярската си роля. В животаМихаела е професионален модел и твърди, че е пълна противоположност на героинята си отсериала.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Ето какво работят звездите от „София ден и нощ“ в реалния живот! Фитнес инструктор, бръмчалка и момче на повикване!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*