Ето го любовникът на съпругата на Илиян, заради когото в момента се развеждат! СКАНДАЛЕН ЧАТ СНИМКИ

Лъсна истината за развода на фолк певеца Илиян и съпругата му Камелия лъсна. Оказа се, че не само той й кръшкал, но и тя му отговаряла със същото.

Танцьорката Камелия Радева се влюбила в момче от персонала на дискотека близо до Хасково. Като част от балет „Нова“, тя често имала участия във въпросното заведение. Хвърлила око на Генади, който работел там и отговарял за наргилетата.

Между двамата явно бързо пламва искрата. Двамата започват често да си пишат, а разговорите им са повече от пиперливи (виж под статията). На няколко пъти се споменава и името на съпруга на Камелия – Илиян.

В един от чатовете между танцьорката и хасковския плейбой, тя му признава, че не иска да се влюбва в него – „не заради Илиян, а заради детето. Ама мога ли да избирам кой да харесам и кой не“, пише палавата Камелия.

 

Единственият въпрос, по който двамата няма да спорят, са родителските права. Илиян заяви, че синът им остава да живее с майка си.

СКАНДАЛНИТЕ ЧАТОВЕ МЕЖДУ КАМЕЛИЯ И ЛЮБОВНИКА Й:


loading...

Be the first to comment on "Ето го любовникът на съпругата на Илиян, заради когото в момента се развеждат! СКАНДАЛЕН ЧАТ СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*