Джулиана Гани си татуира гаджето между огромните бомби!

С еротични танци Джулиана Гани блесна в новогодишната нощ! Силиконовата бомба използва ваканцията си във Филипините, за да бъде гост-звезда в местна дискотека. Собствениците на нощното заведение я канят да разтресе гърди на сцената в първите минути на 2019 година и тя с охота приема, пише в. „България днес“.

„Имам честта да направя първото си участие извън България точно на Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че дори накрай света хората ми се радват и искат да работим заедно! Дано повечето ми участия в бъдеще да бъдат на такова – световно ниво! Честита Нова година!“, изфука се Джулиана. Злите езици коментират, че за новогодишната си изява участничката в последното издание на „Биг брадър“ е получила солиден хонорар, с който ще закрепи финансовото си положение за месеци напред.

Гостите в нощното заведение се зарадваха на родната изкусителка и запечатали на телефоните си спомена за срещата с нея. На сцената тя се появява в компанията на местни момичета, които допълнително нажежават обстановката в празничната вечер.

Силиконката се похвали още, че е получила оферта да подпише и едногодишен договор за участия в дискотеката, както и в други заведения на същите собственици. Гани все още не е казала своето категорично „Да“, защото иска добре да обмисли предложението.

Във Филипините Джулиана е в компанията на любимия си мъж – фитнес инструктора Илиян Найденов. Силиконката реши вечно да запамети любовта си към него и затова си направи поредната татуировка. Надписът Naydenov’s princess (от англ. „Принцесата на Найденов“) гордо се появява между огромните гърди на Гани. Тя сама се похвали с придобивката си в социалните мрежи, където нейни фенове сериозно се зачудиха на прищявката й. „Като се разделите, как ще го махнеш?!“, нападнаха я яростно хейтъри, но тя ги остави без

loading...

Be the first to comment on "Джулиана Гани си татуира гаджето между огромните бомби!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*