Дебора тикната в клиника за алкохолици след стрелба по нея и пожар в дома й- вижте какво е преживяла певицата през последните години

Последната й изцепка преди да попадне в Къщата в Нови хан е от преди 2 месеца. Причината – задявала женен мъж пред очите на половинката му, която й налетяла на бой. Дебора преживяла истински кошмар в ресторант в Бяла. Собственик на заведение в малкото градче стрелял с пищов по нея. Певицата имала концерт в заведението, а след това отишла да хапне с приятели в друга кръчма.

„Поръчахме си храна и разговаряхме помежду си, нещо напълно нормално, не сме вдигали шум. Мъжът от съседната маса ме заговори, започнахме да дискутираме различни теми, той беше заедно с малкото си момченце. И те, също като нас, очакваха ястията си. Малкият беше гладен, а масата до нас бе засипана с храна, която никой не докосваше. След като установих, че непознатият мъж се познава с хората до нас, ги помолих за една от порциите, която щяхме да върнем веднага след като поръчката пристигне, минути по-късно настъпи страшно меле“, разказва Дебора. Непознатият за певицата се оказал любовникът на шефката на заведението. Без да подозира за интимните им отношения, певицата флиртувала с него, до момента, в който собственичката започнала да я обижда и псува пред погледите на останалите.

„Не разбрах какво се случи. Започна да ме псува и нарича с ужасни думи. Станах и попитах: „Какъв ви е проблемът?“. В този момент 40-годишната жена взе пълна чаша с вино и я лисна в лицето ми, веднага реагирах и без да усетя, вече я удрях с шишето от вода в главата. Тогава настъпи истински ужас. Мъжът й, който стана свидетел на това, застана на нейна страна, макар тя да вдигна скандала заради любовника си. Скочи ми на бой заедно с брат си. Към тях се присъедини и 17-годишния му син, който се засили право към мен“, разказва още певицата. Допълва, че в този момент собственикът извадил пистолет и гръмнал във въздуха. По-късно я нападнал с нож, срязал крака й и бликнала кръв. Заплахите продължили и в социалната мрежа по-късно, но Дебора не си извадила медицинско и не подала жалба в полицията.

Проблемите на фолк певицата заради лошото й пиянство не са от вчера. Миналата година тя дори се лекувала от алкохолизъм. Многократният победител в национални ралита Илия Царскинакарал брюнетката да влезе в болница, за да се измъкне от спиртното блато. Певицата и пилота крили връзката си цели 8 месеца и едва когато Дебора приключила лечението и дори отказала цигарите, Илия официално признал, че са двойка. Уви,след раздялата им, нещастната фолк фурия отново се върнала към пороците. Певицата надушила, че Царски тъче на няколко любовни стана и го зарязала. Той пък се отрече публично от връзката им и заяви, че Дебора го преследвала по време на състезанията ми и нямал време за чалгарки.

loading...

Be the first to comment on "Дебора тикната в клиника за алкохолици след стрелба по нея и пожар в дома й- вижте какво е преживяла певицата през последните години"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*