Виж какво означава, ако си събереш дланите по този начин и линиите ти се съединяват

Съединяват ли ти се линиите

Според някои вярвания, по линиите на ръцете на човек могат да се разберат много неща за неговата личност, характер и бъдеще. Дали е истина или измислица на някой шарлатанин – всеки решава сам за себе си, но честно казано нищо не ви струва да опитате.

За да го направите просто трябва да съберете дланите си по показания на картинката начин. Ето какво означават линиите на ръцете ви в зависимост от начина, по който са разположени.

Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-ниска от от тази на дясната, това означава, че вие сте твърде мъдри за годините си. И още: вие сте романтичен човек с добре развита интуиция.

Ако линията на сърцето на лявата ръка по-висока от тази на дясната, това е признак, че сте борец в живота. Вие сте независим, целенасочен, и сте в състояние да се насладите на всеки детайл, без значение какво има около вас.

Ако линиите на сърцето се срещат, това означава, че вие не обичате да има големи промени в живота. Строга дисциплина, добри маниери и способност да запазвате спокойствие във всички ситуации – това се отнася точно за вас.

loading...

Be the first to comment on "Виж какво означава, ако си събереш дланите по този начин и линиите ти се съединяват"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*