Вижте снимки от приказната сватба на Енджи Касабие! Ливанката с рокля с 10 000 скъпоценни камъка!

На бляскава церемония в столицата на Египет – Кайро, известната диетоложка Енджи Касабие каза „Да“ на мъжа на живота си, носителя на титлата „Мистър Ливан“ Рабих Ел Зейн.

Красивата ливанка, която е известна в България с диетите си за отслабване, беше облечена в уникална сватбена рокля – рокля с 3-метров воал, целият инкрустиран с над 10 000 камъни Сваровски, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли. Тоалетът е дело на модния дизайнер Надим Судаих, който работи с Бритни Спиърс, Дженифер Лопес и Марая Кери. Работата по него е продължила месец и половина. „Съобразихме се изцяло с идеите и исканията на невероятната булка и ние дадохме от себе си с една идея в повече и мисля, че успяхме да сътворим нещо много лично, красиво и уникално творение.“

Ейнджи Касабие

Сватбеният ритуал се състоя на метри от река Нил в хотел Four Seaaeons. На тържеството присъстваха и десетки арабски знаменитости – певиците Хаифа, Мириам Фарес, и др.

сватба

Младоженецът Рабих Ел Зейн е първи подгласник на Mister International 2015, Mr.Lebanon 2014-2015, както и успешен тв актьор и продуцент. Негово шоу за фитнес и здравословно хранене върви в ефира на тв гиганта „Джезира“. Рабих играе още и волейбол и дава консултации във фитнеса.

loading...

Be the first to comment on "Вижте снимки от приказната сватба на Енджи Касабие! Ливанката с рокля с 10 000 скъпоценни камъка!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*