Вижте къде се укриват братя Галеви и как редовно се виждат със семействата си

На екзотична ваканция на остров Бали замина за пореден път дъщерята на Пламен Галев-Светла. Младата жена редовно се разхожда до подобни дестинации, а основната цел на тези пътувания са срещи с баща й.
Според запознати, поне два пъти годишно Пламен Галев организира подобни пътувания за семейството си. И въпреки, че дъщеря му пази в тайна голяма част от живота си, нейни приятели охотно разказват за екзотичните й воаяжи.

пламен галев
Пламен Галев е в неизвестност от 2012 г., но това не пречи на семейството му да поддържа връзка с него. Въпреки, че от Интерпол го издирват из цял свят с червена бюлетина.
Дъщеря му Светла междувременно се наслаждава на екзотични ваканции и воаяжи. Красавицата понякога си пуска снимки от Сейшелите, Малдивите, а последно и от Бали. Според запознати тя се е настанила в един от най-скъпите хотели в Индонезия. И поне седмица е прекарала под жарките слънчеви лъчи там, твърди ежедневник.
Тези пътувания са единствения начин баща и дъщеря да се видят. След срещата Галев се оттегля в скривалището си, а близките му се прибират у дома.

пламен галев

Поне още три години Галев ще се крие от правосъдието, докато изтече давността на присъдата му.
Според запознати, бизнесменът и съдружника му Ангел Христов се укриват на някой екзотичен остров – Сейшелите, Галапагос, Малдивите или дори Австралия.

loading...

Be the first to comment on "Вижте къде се укриват братя Галеви и как редовно се виждат със семействата си"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*