Вижте каква красавица е жената на Борис Солтарийски- развеждат ли се обаче (снимки)

Красавицата никога не е страдала от комплекси заради гърдите си, защото винаги са били апетитни. Но след като ги показа по-щедро стана ясно, че чашката на сутиена й драстично се е увеличила. Аделина не желае да коментира дали е легнала под ножа за ударна доза силикон в пазвата, но и сякаш янма съмнение, че това се е случило.

Явно танцьорката е имала нужда не толкова да надуе бюста си, колкото самочувствието. Въпреки че винаги е събирала погледите и се е радвала на много ухажори, със сигурност са й повлияли слуховете за изневери на мъжа й. В последните месеци постоянно се мълчи, че с Борис са пред развод заради безкрайните му участия и задявки с красиви фенки, пише “България днес”.
борис солтарийски

Нагледни доказателства няма, но фактът, че Аделина и дъщеря им Ема заминаха сами за Дубай, май говори доста. Въпреки красотата си, госпожа Солтарийска се оказа доста ревнива и надали би простила кръшване от правия път на моногамията на мъжа си. А за да го накара да беснее какво май е на път да изпусне, тя е решила да се тунингова. Е, определено ще псотигне целта си, а и надали дълго ще остане сама!
борис солтарийски

loading...

Be the first to comment on "Вижте каква красавица е жената на Борис Солтарийски- развеждат ли се обаче (снимки)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*