Банев чака бебе в ареста! Но никой не възнамерява да го уведоми за това

Арестуваният олигарх Николай Банев ще стане дядо, докато лежи в ареста, научи HotArena.

Неговият син Николай – младши и съпругата му Радостина усилено работели за наследник след скромната сватба, на която се венчаха тайно през лятото.

И двамата вече се чувствали готови да бъдат родители. Младежът бил кадър на престижна компания, а избраницата му движела своя модна къща, от която изкарвала добри пари, писа „Ретро“.

Въпрос на време било щастливото събитие да се случи, но със сигурност Банев-младши не държал да получи благословията на баща си и не възнамерявал да го уведоми, че му предстои да стане дядо.

Припомняме, че наследникът на олигарха, което е от брака му с покойната бизнес дама и поетеса Дочка Банева, бе призован на разпит от Специализираната прокуратура във връзка с изпраните 1 милиард лева, за които баща му и съпругата му Евгения Банева са обвинени. Банев – младши направи тежки разкрития и за семейните отношения. Баща му и Евгения са опитвали да продават картини и вещи на майка му Дочка. А също и че след като се е разсиновил от мащехата си, е бил заплашван от татко си, че ще го прати в деветия кръг на Ада.

На 2 декември миналата година Банев – младши е предложил на дизайнерката Радостина да му стане законна съпруга. За щастливото събитие олигарсите не са били уведомени, тъй като не поддържали отношения с Николай. Пет месеца двойката вдига скромна сватба, на която, естествено, бащата и мащехата на младоженците не са били поканени.

loading...

Be the first to comment on "Банев чака бебе в ареста! Но никой не възнамерява да го уведоми за това"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*