Тя беше красавица, но съпругът й направи страшна грешка! Ето какво стана, когато тя си мислеше, че не може да й се случи нещо по-лошо

Двамата, Мич и Къртни Валдън от Талапос, Джорджия, които са били женени само два месеца, са променили живота си от корените, когато мъжът й направил катастрофална грешка,пише zajenata.bg.

А именно, двойката седяла и се наслаждавала на огъня, който започнал да изгасва и Мич решил да постави бензин в него. После огънят погълнал Къртни, която започнала да гори.

Мич веднага започна да вика за помощ.

– Съпругата ми гори. Моля ви, побързайте. Имахме огън и имаше експлозия. Нуждаем се от помощ.

На въпроса какво предизвикало взрива, той отговаря: „Бях глупав.“

Къртни е спешно отведена в болница с изгаряния от 40% от тялото. Тя прекара 51 дни в болница, правят й 20 операции, но след това лицето й остава с много белези.

– Ръцете ми горяха също, защото се опитах да ги сложа на лицето си. Тази нощ се чувствах така, сякаш всяка част от тялото ми гори.

Когато си помислила, че нищо по-лошо не може да й се случи, съпругът й я напуснал.

Само две седмици след изписването й от болницата, Мич й казал, че я напуска, а тя останала сама с 4-годишната си дъщеря и медицински сметки от 2 милиона долара.

Мич я изоставил в най-лошото й състояние. Тя не можела да работи и нямала апартамент. За щастие, съседите й, приятели и познати й помогнали малко по малко да си стъпи на краката.

Въпреки всички трудности тя мисли, че това, че Мич я е напуснал, е благословия.

– Преди не бих бил толкова силна, колкото днес и нямаше да постигна такъв напредък. Подкрепата, която получих, беше невероятна. Когато се гледам днес огледало, разбирам, че все още съм толкова красива, колкото преди, казва Къртни.

loading...

Be the first to comment on "Тя беше красавица, но съпругът й направи страшна грешка! Ето какво стана, когато тя си мислеше, че не може да й се случи нещо по-лошо"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*