Лекари дойдоха да кажат на англичанка, че дъщеря ѝ умира, но я завариха да интимничи с убиеца на детето

Лекарите искали да кажат на майката, че бебето й ще бъде изключено от устройството за поддържане на живота, но заварили как Катрин Дейвидсън прави секс с мъжа, който е причинил смъртоносните наранявания.

Жената и нейният приятел Гордън МакКей се наложило да спрат, когато един полицай влязъл в чакалнята, за да съобщи тъжната новина, съобщава Мирър, цитиран от Блиц.

Петмесечната им дъщеря получила тежък кръвоизлив в мозъка, след като Гордън, бивш войник, започна да я резтриса силно. Но въпреки това Катрин се тревожела повече за съдбата на приятеля си, отколкото за умиращото момиче, докато били в болницата.

38-годишният Гордън признал за убийството на момичето, което гледал в къщата си в Бакхевън. Рентгеновите изображения показват, че тя има няколко фрактури по цялото тяло. Когато бебето било откачено от устройството, Катрин я подържа известно време в ръцете си и след това заяви, че сега се нуждае от гаджето си.

Катрин започнала да се среща с Гордън, който живеел в съседство, след като прекратила отношенията си с бащата на децата й. В деня на трагедията двойката пушила марихуана, след което майката оставила приятеля си да наглежда малката й дъщеря, докато тя изпращала по-големите деца при бабата им. Според мъжа, той остави детето за няколко минути, а когато се върнал, видял, че се е заплеля в креватчето и не диша. Тогава той започнал да я разтриса, за да си възвърне съзнанието.

Оказало се, че момичето и преди попадало в болница  – наскоро я приели за счупена ръка. Присъдата на Гордън, който сам отглежда двама сина, ще бъде произнесена следващия месец.

loading...

Be the first to comment on "Лекари дойдоха да кажат на англичанка, че дъщеря ѝ умира, но я завариха да интимничи с убиеца на детето"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*